Horní Olešnice
oficiální stránky obce
nadmořská výška
364 metrů
počet obyvatel
313

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

  

GDPR (obecné nařízení)

Ministertsvo vnitra: http://www.mvcr.cz/gdpr/

 

Vážené občanky a vážení občané,

obec Horní Olešnice se stará o Vaše osobní údaje. Vaše soukromí nám není lhostejné, a proto jsme přijali Zásady ochrany osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“), jejichž celé znění naleznete zde.

ZOOÚ, které mají formu otázek a odpovědí, obsahují informace ohledně toho, jak zpracováváme Vaše osobní údaje, a to nejen při výkonu veřejné moci, ale i v soukromoprávních (zejména smluvních) vztazích.

V případě jakýchkoli dotazů ohledně zpracování Vašich osobních údajů můžete kontaktovat pověřence pro ochranu osobních údajů – kontakt na něj je uveden v odpovědi na otázku č. 3 ZOOÚ.

 

Zásady ochrany osobních údajů obce Horní Olešnice platné od 05.01.2020

Zásady ochrany osobních údajů na webových stránkách obce Horní Olešnice

Informace o zpracování osobních údajů dle čl. 13 a čl. 14

 

Pověřence pro ochranu osobních údajů bude pro Obec Horní Olešnici vykonávat: Svazek obcí Horní Labe

Adresa: Svazek obcí Horní Labe, Náměstí 69, 543 71 Hostinné

Kontakt na pověřence: tel.: 732 540 946

E-mail: poverenec@sohl.cz,

ID datové schránky: kcjxfmd

 

Kontakt na Úřad pro ochranu osobních údajů:   pevná linka: +420 234 665 111 (Ústředna),  fax: +420 234 665 444

                                                                  https://www.uoou.cz
                                                                  E-mail oficiální: posta@uoou.cz
                                                                  ID datové schránky: qkbaa2n
                                                                 Adresa: Úřad pro ochranu osobních údajů
                                                                               Pplk. Sochora 27
                                                                               170 00 Praha 7