Změna velikosti písma

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
27
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
28
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
29
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
30
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
31
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
1
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
2
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
3
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
4
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
5
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
6
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
7
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
8
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
9
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
10
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
11
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
12
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
EKO-KOM, a.s. - Osvědčení o úspoře emisí za rok 2023
13
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
14
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
15
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
16
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
17
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
18
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
19
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
20
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
21
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Pozvánka na Festival Královéhradeckého kraje dne 21.6.2024
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
22
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
23
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
24
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
25
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
26
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
27
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
28
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
29
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
30
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025

Vyhedat

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

GDPR (obecné nařízení)

Ministertsvo vnitra: http://www.mvcr.cz/gdpr/

 

Vážené občanky a vážení občané,

obec Horní Olešnice se stará o Vaše osobní údaje. Vaše soukromí nám není lhostejné, a proto jsme přijali Zásady ochrany osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“), jejichž celé znění naleznete zde.

ZOOÚ, které mají formu otázek a odpovědí, obsahují informace ohledně toho, jak zpracováváme Vaše osobní údaje, a to nejen při výkonu veřejné moci, ale i v soukromoprávních (zejména smluvních) vztazích.

V případě jakýchkoli dotazů ohledně zpracování Vašich osobních údajů můžete kontaktovat pověřence pro ochranu osobních údajů – kontakt na něj je uveden v odpovědi na otázku č. 3 ZOOÚ.

Pověřence pro ochranu osobních údajů bude pro Obec Horní Olešnici vykonávat: Svazek obcí Horní Labe

Adresa: Svazek obcí Horní Labe, Náměstí 69, 543 71 Hostinné

Kontakt na pověřence: tel.: +420 732 540 946

E-mail: poverenec@sohl.cz,

ID datové schránky: kcjxfmd

 

Kontakt na Úřad pro ochranu osobních údajů: pevná linka: +420 234 665 111 (Ústředna),  fax: +420 234 665 444

Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7