Změna velikosti písma

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
26
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
27
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
28
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
29
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
30
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
31
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
1
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
2
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
3
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
4
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
5
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
6
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
7
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
8
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
9
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
10
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
11
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
12
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
13
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
Poděkování za Tříkrálovou sbírku 2023
14
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
15
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
16
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
17
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
18
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
19
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
20
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
21
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
22
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
23
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
24
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
25
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
26
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
Výběrové řízení na pozici "investiční referent/ka" Městský úřad Hostinné
27
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
Výběrové řízení na pozici "investiční referent/ka" Městský úřad Hostinné
28
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
Výběrové řízení na pozici "investiční referent/ka" Městský úřad Hostinné
29
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
Pozvánka na divadelní komedii "Natěrač" v Horní Olešnici dne 29.01.2023
Výběrové řízení na pozici "investiční referent/ka" Městský úřad Hostinné
30
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
Výběrové řízení na pozici "investiční referent/ka" Městský úřad Hostinné
31
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
Výběrové řízení na pozici "investiční referent/ka" Městský úřad Hostinné
1
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
Výběrové řízení na pozici "investiční referent/ka" Městský úřad Hostinné
2
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
Výběrové řízení na pozici "investiční referent/ka" Městský úřad Hostinné
3
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
Výběrové řízení na pozici "investiční referent/ka" Městský úřad Hostinné
4
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
Výběrové řízení na pozici "investiční referent/ka" Městský úřad Hostinné
5
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Jemná krása tkaných miniatur"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Ten umí to a ten zas tohle..."
Výběrové řízení na pozici "investiční referent/ka" Městský úřad Hostinné

Vyhedat

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

GDPR (obecné nařízení)

Ministertsvo vnitra: http://www.mvcr.cz/gdpr/

 

Vážené občanky a vážení občané,

obec Horní Olešnice se stará o Vaše osobní údaje. Vaše soukromí nám není lhostejné, a proto jsme přijali Zásady ochrany osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“), jejichž celé znění naleznete zde.

ZOOÚ, které mají formu otázek a odpovědí, obsahují informace ohledně toho, jak zpracováváme Vaše osobní údaje, a to nejen při výkonu veřejné moci, ale i v soukromoprávních (zejména smluvních) vztazích.

V případě jakýchkoli dotazů ohledně zpracování Vašich osobních údajů můžete kontaktovat pověřence pro ochranu osobních údajů – kontakt na něj je uveden v odpovědi na otázku č. 3 ZOOÚ.

Pověřence pro ochranu osobních údajů bude pro Obec Horní Olešnici vykonávat: Svazek obcí Horní Labe

Adresa: Svazek obcí Horní Labe, Náměstí 69, 543 71 Hostinné

Kontakt na pověřence: tel.: +420 732 540 946

E-mail: poverenec@sohl.cz,

ID datové schránky: kcjxfmd

 

Kontakt na Úřad pro ochranu osobních údajů: pevná linka: +420 234 665 111 (Ústředna),  fax: +420 234 665 444

Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7