Změna velikosti písma

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
Milostivé léto 2024
2
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
Milostivé léto 2024
Požární ochrana v zemědělství
3
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
Milostivé léto 2024
4
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
Milostivé léto 2024
5
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
Milostivé léto 2024
6
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
Milostivé léto 2024
7
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
Milostivé léto 2024
8
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
Milostivé léto 2024
9
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
Milostivé léto 2024
10
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
Milostivé léto 2024
11
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Návrh železničního jízdního řádu pro rok 2025
Milostivé léto 2024
12
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
13
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
14
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
15
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
Nabídka rozvozu obědů z Motorestu v Zatáčce čp.11 Horní Olešnice 15.-19.7.2024
16
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
Nabídka rozvozu obědů z Motorestu v Zatáčce čp.11 Horní Olešnice 15.-19.7.2024
17
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
Nabídka rozvozu obědů z Motorestu v Zatáčce čp.11 Horní Olešnice 15.-19.7.2024
18
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
Nabídka rozvozu obědů z Motorestu v Zatáčce čp.11 Horní Olešnice 15.-19.7.2024
19
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
Nabídka rozvozu obědů z Motorestu v Zatáčce čp.11 Horní Olešnice 15.-19.7.2024
20
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
Pozvánka do Kunčic nad Labem do letního kina na "Matka v trapu" dne 20.7.2024
21
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
22
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
23
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
24
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
25
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
26
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
27
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
28
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
29
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
30
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
31
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
1
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
2
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
3
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024
Pozvánka do Kunčic nad Labem do letního kina na "Bohemian Rhapsody" dne 3.8.2024
4
Kotlíkové dotace v KHK - Vyhlášení dotačního programu
Využijte KOTLÍKOVÉ DOTACE
Milostivé léto 2024

Vyhedat

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

GDPR (obecné nařízení)

Ministertsvo vnitra: http://www.mvcr.cz/gdpr/

 

Vážené občanky a vážení občané,

obec Horní Olešnice se stará o Vaše osobní údaje. Vaše soukromí nám není lhostejné, a proto jsme přijali Zásady ochrany osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“), jejichž celé znění naleznete zde.

ZOOÚ, které mají formu otázek a odpovědí, obsahují informace ohledně toho, jak zpracováváme Vaše osobní údaje, a to nejen při výkonu veřejné moci, ale i v soukromoprávních (zejména smluvních) vztazích.

V případě jakýchkoli dotazů ohledně zpracování Vašich osobních údajů můžete kontaktovat pověřence pro ochranu osobních údajů – kontakt na něj je uveden v odpovědi na otázku č. 3 ZOOÚ.

Pověřence pro ochranu osobních údajů bude pro Obec Horní Olešnici vykonávat: Svazek obcí Horní Labe

Adresa: Svazek obcí Horní Labe, Náměstí 69, 543 71 Hostinné

Kontakt na pověřence: tel.: +420 732 540 946

E-mail: poverenec@sohl.cz,

ID datové schránky: kcjxfmd

 

Kontakt na Úřad pro ochranu osobních údajů: pevná linka: +420 234 665 111 (Ústředna),  fax: +420 234 665 444

Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7