Změna velikosti písma

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
30
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
31
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
1
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
2
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
EKO-KOM, a.s. - Osvědčení o úspoře emisí za rok 2021
3
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
4
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
5
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
6
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
7
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
8
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
9
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Z-BOX společnosti Zásilkovna v Horní Olešnici
10
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
11
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
12
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
13
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
14
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
15
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
16
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
17
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
18
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
19
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
20
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Náborová kampaň Policie ČR
21
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
22
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na přednášku "Putování za kamennými kříži"
23
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
24
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
25
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
26
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
27
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
28
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
29
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
30
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
1
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
2
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
3
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na výstavu "Dalibor Matouš - výběr z tvorby"
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"

Vyhedat

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

GDPR (obecné nařízení)

Ministertsvo vnitra: http://www.mvcr.cz/gdpr/

 

Vážené občanky a vážení občané,

obec Horní Olešnice se stará o Vaše osobní údaje. Vaše soukromí nám není lhostejné, a proto jsme přijali Zásady ochrany osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“), jejichž celé znění naleznete zde.

ZOOÚ, které mají formu otázek a odpovědí, obsahují informace ohledně toho, jak zpracováváme Vaše osobní údaje, a to nejen při výkonu veřejné moci, ale i v soukromoprávních (zejména smluvních) vztazích.

V případě jakýchkoli dotazů ohledně zpracování Vašich osobních údajů můžete kontaktovat pověřence pro ochranu osobních údajů – kontakt na něj je uveden v odpovědi na otázku č. 3 ZOOÚ.

Pověřence pro ochranu osobních údajů bude pro Obec Horní Olešnici vykonávat: Svazek obcí Horní Labe

Adresa: Svazek obcí Horní Labe, Náměstí 69, 543 71 Hostinné

Kontakt na pověřence: tel.: +420 732 540 946

E-mail: poverenec@sohl.cz,

ID datové schránky: kcjxfmd

 

Kontakt na Úřad pro ochranu osobních údajů: pevná linka: +420 234 665 111 (Ústředna),  fax: +420 234 665 444

Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7