Změna velikosti písma

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
26
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
27
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
28
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
29
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
30
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
1
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Pozvánka na "Megaděs" v Horní Olešnici dne 01.10.2022
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
2
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
3
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
4
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
5
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
6
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici na přednášku "Konfiskované památky"
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
7
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
8
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Pozvánka na country skupinu PHOBOS v Horní Olešnici dne 08.10.2022
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
9
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
10
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
11
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
12
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
13
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
14
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
15
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
16
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
17
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
18
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
19
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
20
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
Upozornění na odstávku elektřiny k.ú. Přední Ždírnice a Zadní Ždírnice dne 20.10.2022
21
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
22
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
23
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
24
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
25
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
26
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
Obec Horní Olešnice pořádá "Zájezd do Polska - Kudowa Zdrój" ve středu 26.10.2022
27
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
28
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
29
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Pozvánka na "Travesti show" v Horní Olešnici dne 29.10.2022
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
30
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
31
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
1
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
2
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
3
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
4
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
5
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné
6
Pomoc Ukrajině - informace
Pomoc Úřadu práce ČR občanům Ukrajiny
Úřad práce ČR - pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Pozvánka do Krkonošského muzea v Jilemnici "NA POSLEDNÍ CESTĚ, zločin, trest a záhrobí"
Rozpis fotbalových utkání FK Dolní Kalná
Milostivé léto II – nabídka pro lidi, kteří jsou v exekuci
Milostivé léto II - zbavte se exekucí a dluhů vůči státu
Výběrové řízení na pozici "referent stavebního úřadu" Městský úřad Hostinné
Výběrové řízení na pozici "energetik a investiční referent" Městský úřad Hostinné

Vyhedat

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

GDPR (obecné nařízení)

Ministertsvo vnitra: http://www.mvcr.cz/gdpr/

 

Vážené občanky a vážení občané,

obec Horní Olešnice se stará o Vaše osobní údaje. Vaše soukromí nám není lhostejné, a proto jsme přijali Zásady ochrany osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“), jejichž celé znění naleznete zde.

ZOOÚ, které mají formu otázek a odpovědí, obsahují informace ohledně toho, jak zpracováváme Vaše osobní údaje, a to nejen při výkonu veřejné moci, ale i v soukromoprávních (zejména smluvních) vztazích.

V případě jakýchkoli dotazů ohledně zpracování Vašich osobních údajů můžete kontaktovat pověřence pro ochranu osobních údajů – kontakt na něj je uveden v odpovědi na otázku č. 3 ZOOÚ.

Pověřence pro ochranu osobních údajů bude pro Obec Horní Olešnici vykonávat: Svazek obcí Horní Labe

Adresa: Svazek obcí Horní Labe, Náměstí 69, 543 71 Hostinné

Kontakt na pověřence: tel.: +420 732 540 946

E-mail: poverenec@sohl.cz,

ID datové schránky: kcjxfmd

 

Kontakt na Úřad pro ochranu osobních údajů: pevná linka: +420 234 665 111 (Ústředna),  fax: +420 234 665 444

Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7