Horní Olešnice
oficiální stránky obce
nadmořská výška
364 metrů
počet obyvatel
313

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů na webových stránkách obce Horní Olešnice

Tyto zásady se vztahují na dodržování práva na soukromí z hlediska ochrany osobních údajů v souvislosti s Vaší návštěvou webových stránek provozovaných obcí Horní Olešnice. Obec Horní Olešnice nepřebírá odpovědnost za obsah a praktické uplatňování ochrany soukromí na jiných webových stránkách, na které na našich stránkách odkazujeme.

Obec Horní Olešnice plně respektuje Vaše právo na soukromí a neshromažďuje žádné osobní údaje o Vás, pokud jste k tomu nedal(a) prokazatelný souhlas. Pro účely statistického hodnocení návštěvnosti webových stránek jsou sledovány IP adresy, z nichž uživatelé na tyto stránky přistupují, URL adresy, ze kterých uživatelé na naše stránky přistupují, dále informace o použitém webovém prohlížeči a jeho verzi, operačním systému a jeho verzi, rozlišení obrazovky, barevný režim obrazovky, verze technologie Flash, podpora jazyka Java. Údaje jsou archivovány po dobu 30 dnů a poté jsou likvidovány.

Obec neshromažďuje žádné další údaje, které by mohly identifikovat návštěvníky těchto webových stránek. To se netýká informací, které sdělujete dobrovolně, například prostřednictvím e-mailu, elektronických žádostí nebo při použití webových formulářů, z kterých je patrný účel použití Vámi uvedených osobních údajů. Žádná informace, kterou poskytnete prostřednictvím webových stránek obci Horní Olešnice, není bez Vašeho souhlasu zpřístupněna třetí straně a obec ji použije pouze pro účely, pro které jste ji poskytli.
Při zpracování osobních údajů obec dbá na dodržování zásad zabezpečení a důvěrnosti zaručující soulad s Nařízením EU č. 2016/679 o ochraně osobních údajů (GDPR) a s ostatními obecně závaznými předpisy upravující oblast ochrany osobních údajů.

GDPR (obecné nařízení)

Ministertsvo vnitra: http://www.mvcr.cz/gdpr/

 

Informace o zpracování osobních údajů dle čl. 13 a čl. 14

 

Pověřence pro ochranu osobních údajů bude pro Obec Horní Olešnici vykonávat Ing. Martina Krystová.

Kontakt na pověřence: tel.607 342 830, e-mailová adresa poverenec@sohl.cz

Kontakt na Úřad pro ochranu osobních údajů:   pevná linka: +420 234 665 111 (Ústředna),  fax: +420 234 665 444

                                                                  https://www.uoou.cz
                                                                  E-mail oficiální: posta@uoou.cz
                                                                  ID datové schránky: qkbaa2n
                                                                 Adresa: Úřad pro ochranu osobních údajů
                                                                               Pplk. Sochora 27
                                                                               170 00 Praha 7